Hjemme igen for en kort stund

Så er var jeg endelig hjemme igen efter en måneds lang træningslejr. Hvor var det bare skønt! Selvom jeg skulle rejse igen lørdag, har det været skønt lige at komme hjem og være lidt sig selv og hygge med familien.


I lørdags rejste jeg selv til British Open for at svømme stævne i den nye OL pool. jeg kommer hjem til DK igen torsdag d. 8. marts, så heldigvis er det ikke så lang tid, jeg skal være væk. Men alligevel er det ikke det fedeste kun lige at runde hjemmet for så at rejse igen…


I Lørdags skulle jeg også lige ud og skrive autografer for en ny Føtex, som åbnede i Birkerød.


Snart begynder jeg på mit kørekort. Det bliver skønt at få det, så er jeg ikke lige så afhængig af mine forældre mere :-)


Træningslejren i henholdsvis Sierra Nevada og Sydafrika gik super godt. Vi fik svømmet nogle meter, og jeg fik svømmet nogle rigtig gode kvalitetspas med gode tider og lav lactat. Så alt ser ud, som det skal være, nu mangler jeg bare de sidste småting, som lige skal på plads, og så er jeg ellers klar til Trials. Håber alle, som har været på træningslejr, har fået en masse ud af det, og jeg ønsker alle held og lykke med Trials. Håber I alle når jeres individuelle mål.

 

Go' uge til alle